top of page

DÜŞÜK KAPASİTELİ HEPSİ-BİR ARADA MODERN MEZBAHANELER ÇOĞALIYOR!

Güncelleme tarihi: 30 Kas 2023

1987’den beri Dünya çapında bir çok tesisi en modern tekniklerle tasarlamış, geliştirmiş ve üretmiş olan CEMSAN; profesyonel bilgisine, yenilikleri geliştirmedeki kapasitesine, üretim kalitesine ve satış sonrası kusursuz hizmetinde 35 yılı aşan çalışmalarına ek olarak geçtiğimiz senelerde iki yeni markasını tanıtarak sektör ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlıyor.


Yatırımcılarının çoğuna büyük kapasiteli tesisler inşa eden CEMSAN, 2021’de geliştirdiği 6 yeni prototip smart proje sayesinde düşük kapasiteli ihtiyaçlar için de çözümler üretmeye başladı.

Büyük tesislerin günlük kapasiteleri 500 ya da 1000 Büyükbaş ve küçükbaş sayısı ile başlayıp tesis ihtiyaçlarına göre günlük 5.000 ila 8.000 sayısına kadar ulaşmakta. Bu rakamlar düşük kapasite ihtiyacı olan yatırımcıların bir hayli gözünü korkutmaktaydı. Yatırımcıların düşük kapasite ihtiyacında proje ve makina hizmetini CEMSAN’dan almaya başlamaları sektörümüzde olumlu anlamda yeni bir kapı aralanmasına da neden oldu.


Pandemi süreci ile birlikte büyük kapasiteli kesimhane yatırımların, yatırımcı tarafında düşünme-karar verme-finansman ve kredi imkânlarının değişkenliği nedeni ile proje bekleme-değerlendirme süresinin uzaması, bireysel yatırımcının da sektörün et ihtiyacına cevap verme isteği ve özellikle sektörün yerel kırmızı et ihtiyacı için küçük kapasitenin önemli bir husus olduğunu CEMSAN göz ardı edemezdi. CEMSAN, küçük kapasiteli kesimhane yatırım taleplerine profesyonel çözüm sunmak için 2 yıl boyunca AR-GE birimi ile yoğun çalışarak 6 tip smart proje geliştirdi ve tasarladı. Bu küçük kapasiteli projelere SMART SLAUGHTERING SOLUTIONS adını verdi.


SMART SLAUGHTERING, günlük kapasite ihtiyaçlarına ve projenin düşünülen uygulama arazisine uygun olarak planlanmış 6 TİP projeden ulaşmaktadır. Bu 6 Tip proje ile İlgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.smartslaughtering.com sitesine göz atabilirsiniz.

1. Multi Functional Slaughterhouse 2. Sheep Mobile Slaughterhouse 3. Compact Slaughterhouse MODEL I 4. Compact Slaughterhouse MODEL II 5. Mobil Cold Room Unit 6. Mobile Meat Processing Unit.


Diğer bir yandan CEMSAN Büyükbaş ve küçükbaş kesim yapan mezbahaneler için AB kalite standartlarında LALE Kesim Ekipmanları markasını da bu projeler içinde paket ürün olarak dahil etti. LALE Cutting Tools Markamızla ilgili olarak haberleri önümüzdeki günlerde sizlere ileteceğiz.

550’nin üzerinde mezbahane ve et işleme tesisi referansı ile her üretimde hijyen, ergonomi, güvenlik, kalite, hayvan refahı ve kasap sağlığına son derece önem veren, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan, geniş ürün yelpazesi ile üretim, montaj ve satış sonrası hizmetler de dahil olmak üzere her kapasitedeki tüm mezbahane ve et işleme tesislerinin her türlü makina ve ekipman ihtiyacını en yüksek standartlarda karşılayan CEMSAN firmasındaki gelişmeleri takip etmek ve haberdar olmak için haber kanalımıza www.cemsan.net sitemizden abone olabilirsiniz.


Tüm mezbahaların ve et işleme tesislerinin her türlü makine ve ekipman ihtiyacını her kapasitede ve en yüksek standartlarda karşılayan CEMSAN'ın katıldığı fuarlarda stantlarında sergilediği ürünleri görülmeye değer.


CEMSAN A.Ş.

 


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.

İletişim Formu

Gönderdiğiniz için teşekkür ederiz!

Saray Mah. Keresteciler SS 4.Cad. No:49

Kahramankazan / Ankara / TÜRKİYE

+90 312 801 02 22
+90 312 815 13 28

Hafta içi 08:00 - 18:15
Cumartesi - Pazar Kapalı

info@cemsan.net

Fabrika:

Telefon (Fabrika):

Telefon (Satış Ofisi):

Çalışma Saatleri:

E-Posta:

Gelişmelerden Haberdar Olmak
İster misiniz?

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz!

Endüstriyel Çözümler

Tavuk İşleme

Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Desteğe İhtiyacım Var

Bilgi Almak İstiyorum

Feragatnameler

Çerez Politikası

Bizi Takip Edin

  • Linkedin
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page